S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

SKLADEM NA PRODEJNĚ

naše cena 5 990 Kč
skladem
naše cena 699 Kč
skladem
naše cena 700 Kč
skladem

KONTAKTY

PROKRB.cz
Breitcetlova 771/6
Praha 9 - Černý Most
tel: +420 775 775 363

GDPR
BEZPEČNOST A OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

 

Při nakládání s daty se zavazujeme řídit zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů.

 

Prohlášení o ochraně osobních údajů.

Společnost HLAMER, s.r.o., provozovatel internetového obchodu PROKRB.cz prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou považovány za přísně důvěrné a je s nimi nakládáno v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb.

 

Jaké údaje shromažďujeme?

Pro realizaci obchodní transakce od Vás potřebujeme znát jméno (případně jméno firmy, IČ a
kontaktní osobu), datum narození či rodné číslo, podpis, adresu (fakturační a případně dodací),
telefonní a mailový kontakt. Dále pak evidujeme Vaše obchodní transakce u nás. V případě
vyzvednutí objednávky, jež byla uhrazena předem prostřednictvím internetu, při vyzvednutí
reklamace, či při proplácení dobropisu od Vás můžeme požadovat předložení identifikačního dokladu
(OP nebo CP), a to za účelem předcházení vzniku škod a zamezení legalizace výnosů pocházející z
trestné činnosti. Bez předložení některého z těchto dokladů Vám můžeme odmítnout zboží či peníze
vydat/proplatit. 

 

K čemu údaje slouží ?

Pro realizaci obchodní transakce a dodání zboží na Vámi určené místo s Vámi potřebujeme
komunikovat a znát výše zmíněné údaje a tyto získáme při Vaší registraci, a to buď trvalé, nebo
dočasné. Jelikož jsou tyto Vaše osobní údaje získávány za účelem realizace obchodní transakce, není
nutný Váš výslovný souhlas.
Údaje, které získáváme s Vaším souhlasem, slouží pro posouzení Vaší důvěryhodnosti, bonity a
platební morálky. Na základě tohoto Vám pak můžeme nabídnout další speciální služby, které jsou
určeny pouze vybraným zákazníkům.

 

Jak můžete existenci těchto dat ovlivnit ?

Po zalogování do eshopu PROKRB.cz můžete tyto údaje editovat či mazat. (Nelze z
účetních důvodů editovat fakturační údaje.) V případě, že chcete Vaši registraci zcela zrušit, stačí
odeslat e-mail na info@PROKRB.cz

MjIyN2E